Afspraak maken? Bel: 06 15 58 72 19

Benkung Belly Binding

Hoe er wordt omgegaan met de kraamperiode is in vele culturen anders dan bij ons. Gelukkig is er een verschuiving gaande en komt er langzaam meer oog en aandacht voor jou als (nieuwe) moeder. Benkung Belly binding is een oude Maleisische methode van het inbinden van de buik van de moeder met een lange katoenen doek. 

Belly binden kan op verschillende niveaus bijdragen aan het helen van de moeder. Zo helpt het je buikspieren weer naar elkaar toe te brengen, je organen kunnen hun weg vinden terug naar hun oorspronkelijke plek en zorgt het ervoor dat je houding rechtop blijft, ook tijdens het voeden, wat rugklachten verminderd. Een belly bind nodigt je uit om veel rust te nemen en je te laten verzorgen.

Sommige vrouwen ervaren een leegte na de bavalling, een belly bind geeft letterlijk steun, omhult je buik liefdevol, voelt geborgen en helpt je zo op emotioneel vlak te helen.

Voor een belly bind sessie kom ik bij je thuis en ze bestaat uit het voor bereiden van de buik d.m.v. een zachte buikmassage, moxa en castorolie pakking, daarna wikkel ik de belly bind om, geef je instucties, zodat je ook zelf of je partner de inwikkeling kan doen.  Een pakket bestaat uit drie sessies en bij voorkeur vind de eerste sessie plaats 4-7 dagen na je bevalling.   In het geval van een keizersnede kijken we wanneer jouw wond genoeg genezen is, dit is meestal 4-6 weken erna.
 


Benkung Belly binden

 

Benkung Belly Bind Sessie*

losse sessie

€165,-

3 sessies 

€460,-

 

Aanvulling met Yoni steam

 

1 sessie 

€50,-

3 sessies 

€135,-


  • Ik vraag €70,- borg voor de Belly bind, dit bedrag krijg je volledig terug bij terugkomen van de belly bind.
  • * Tarieven zijn excl. reiskosten en evt. parkeerkosten. Ik reken €0,25 per km. vanaf Leidsche rijn.

 

 

Vraag Belly Binding aan

 

 

 

 

 

 

 

benkung belly binden van eveline utrecht