Afspraak maken? Bel: 06 15 58 72 19

Kraammassages

De kraamtijd, of postpartumperiode, duurt 40 dagen en zou idealiter volledig in het teken moeten van het aankomen in jouw (nieuwe) rol als mama, het leren kennen van jouw kindje en het helen van jou als geheel.

Door veel te rusten geef je jouw bekken, baarmoeder en perineum de kans zich te herstellen. Door je terug te trekken uit je normale dagelijkse routines en (sociale)verplichtingen, krijgen jij en jouw kindje de gelegenheid zich goed en veilig te hechten. Ook de borstvoeding kan zo rustig op gang komen.

Deze periode staat eveneens in het teken van warmte. De warmte is van groot belang voor het lichaam om te kunnen helen en de energie voorraad weer aan te vullen. Warm op door de juiste warme voeding te eten, verwarmende thee te drinken, je te laten masseren, een warm bad te nemen, door een yoni steam of moxa behandeling.  

Het is heel waardevol dat er met liefde, warmte en zachtheid voor jou gezorgd wordt, zodat jij er helemaal voor jouw kindje kan zijn.

 

kraammassages van eveline utrecht

 

Kraamtijdmassage van het volledige lichaam.

Jouw lichaam heeft met de bevalling een enorme prestatie geleverd. Je zit nog middenin een enorme fysieke en mentale transformatie. De kraamtijdmassages zijn speciaal afgestemd om je helemaal te laten landen en jouw lijf en spieren helemaal te laten ontspannen. Bij de deluxe wordt daar nog eens warme moxa en een castorolie buikpakking aan toegevoegd.

 


Kraamtijdmassage

(135 minuten)

 

  • voorgesprek
  • lichaamsmassage
  • verwarmende thee

 

In mijn praktijk:

1 sessie €150,-

3 sessies €420,-

 

Bij jou thuis:

1 sessie €195,-*

3 sessies €545,-*

 


Deluxe Kraamtijdmassage 

(150 minuten)

 

  • voorgesprek
  • lichaamsmassage
  • herstellende moxa
  • helende castorolie
  • verwarmende thee

 

In mijn praktijk:

1 sessie €165,-

3 sessies €460,-

 

Bij jouw thuis:

1 sessie €205,-*

3 sessies €575,-*

 

* Tarieven zijn excl. reiskosten en evt. parkeer kosten. Ik reken €0,25 per km vanaf Leidsche rijn.


 

Vraag kraamtijdmassage aan