Afspraak maken? Bel: 06 15 58 72 19

Nourishing New Mama Plan

 

Het is heel waardevol dat er met liefde, warmte en zachtheid voor jou gezorgd wordt, zodat jij er helemaal voor jouw kindje kan zijn.

 

In andere culturen is het heel vanzelfsprekend dat de eerste 40 dagen er een groep vrouwen om je heen is, bestaande uit moeder, zussen, schoonzussen, vriendinnen en/of buurvrouwen, die alle taken uit handen van de nieuwe moeder nemen. De kraamvrouw wordt verzorgd en gekoesterd. Hier nemen we daar vaak de tijd niet voor. 

Het Nourishing New Mama Plan van postpartum massage Nederland is zo samengesteld dat het aansluit op de fases van je herstel. Je kunt kiezen uit een 3,5 of 7 sessie plan. Bij voorkeur hebben we de eerste sessie tussen de 4-7 dagen na je bevalling. Dit kan natuurlijk ook later mocht je willen.  Mocht je een keizersnede hebben gehad kunnen we de sessies aanpassen of uitstellen. 

Voor de eerste sessies kom ik bij je aan huis. Het is fijn als de ruimte waarin we gaan behandelen lekker warm is. Ook is het prettig als er iemand aanwezig is die je vertrouwd en die tijdens de bahandeling op je kindje kan passen. Tussendoor voeden kan altijd. 

 

 

Bekijk 3 sessie plan

 

 

Bekijk 5 sessie plan

 

 

Bekijk 7 sessie plan