Afspraak maken? Bel: 06 15 58 72 19

Zwangerschapsmassages

Gefeliciteerd! Wat een spannende tijd ga je tegemoet. Veel veranderingen in je leven en in je lijf. Een zwangerschap is prachtig, maar kan ook heel wat lichamelijke ongemakken geven. Onder invloed van hormonen worden banden en pezen weker en dit heeft grote invloed op de belasting van je spieren. Ook je extra gewicht draagt hieraan bij. Maar hormonen hebben ook effect op je mentaal/ emotionele gesteldheid. Een massage is een moment om even helemaal tot rust te komen. En je kindje heeft niets dan baat bij een ontspannen moeder! 

 

 Een zwangerschapsmassage is een verzorgende en kalmerende ontspanningsmassage. We geven aandacht aan jouw zere voeten, vermoeide benen en/of dat zeurende gevoel in jouw rug.  Je kunt in alle rust even je batterij opladen en contact maken met je kindje.

 

Zelf heb ik tijden mijn drie zwangerschappen veel baat gehad bij massages, hoe mooi dat ik dat nu terug kan geven!

 

Wat is er anders?

Er zijn een aantal verschillen met een "gewone" massage. Zo worden een aantal druk punten en teveel warmte vermeden. Ook is je houding erg belnagrijk. Op het moment dat je niet lekker ligt, kan je ook minder goed ontspannen en dit is als je zwanger bent en net wat grotere uitdaging. Ik kan je een massage in zij ligging geven, maar ook beschik ik over een zwangerschapsmassagetafel, waarbij je weer even op je buik kunt liggen!

 

Je bent van harte welkom vanaf 12 weken zwangerschap.

 

Vraag massagesessie aan