Afspraak maken? Bel: 06 15 58 72 19

Zwangerschapsmassages

Gefeliciteerd! Wat een bijzondere tijd ga je tegemoet. Veel veranderingen in je leven en in je lijf. Een zwangerschap is prachtig, maar kan ook heel wat lichamelijke ongemakken geven. Onder invloed van hormonen worden banden en pezen weker en dit heeft grote invloed op de belasting van je spieren. De hormonen hebben ook effect op je mentaal/ emotionele gesteldheid. Een massage is een moment om even helemaal tot rust te komen. En je kindje heeft niets dan baat bij een ontspannen moeder! 

 

 Een zwangerschapsmassage is een verzorgende en kalmerende ontspanningsmassage. We geven aandacht aan jouw zere voeten, vermoeide benen en/of dat zeurende gevoel in jouw rug.  Je kunt in alle rust even je batterij opladen en contact maken met je kindje.

 

Wat is er anders?

Er zijn een aantal verschillen met een "gewone" massage. Zo worden een aantal druk punten en teveel warmte vermeden. Ook is je houding erg belangrijk. Op het moment dat je niet lekker ligt, kan je ook minder goed ontspannen en dit is als je zwanger bent en net wat grotere uitdaging. Ik beschik  over een zwangerschapsmassagetafel, waarbij je weer even op je buik kunt liggen. Eventueel is er ook de mogelijkheid om de massage in je eigen omgeving, aan huis, te ontvangen. 

Je bent van harte welkom vanaf 12 weken zwangerschap.

 

Zwangerschapsmassage

( 75 min., waarvan +/- 60 min. massage)

 

In mijn praktijk:

1 sessie €79,-
3 sessies €210,-
 

Bij jou thuis: 

1 sessie €109,-*
3 sessies €300,-*
 

Zwangerschapsmassage XL

(105 min. ,waarvan +/- 90 min. massage)

 

In mijn praktijk: 

1 sessie €105,-
3 sessies €290,-
 

Bij jou thuis: 

1 sessie €135,- *
3 sessies €380,-*
 

* Tarieven zijn excl. reiskosten en evt. parkeerkosten. Ik reken €0,25 per km vanaf Leidsche rijn.

 


 

 

Vraag een zwangerschapsmassage aan