Afspraak maken? Bel: 06 15 58 72 19

Ik ben Eveline

Ik ben Eveline, vrouw van mijn grote liefde Koen en moeder van Mick (2014), Luuk (2017) en Senne (2019). Met het krijgen van kinderen en alle veranderingen die daar mee gemoeid zijn, realiseerde ik me dat ik mijn leven anders wilde inrichten. Geen stressvolle baan meer, maar meer genieten van mijn gezin, meer leven in het nu.

 

Gediplomeerd holistisch masseur

Ik kwam in aanraking met de Holos massageacademie, waar ik in april 2019 mijn diploma holistisch masseur heb behaald. Momenteel ben ik bezig met de vervolgopleiding tot holistisch massagetherapeut. Daarnaast heb ik nog cursussen en masterclasses gevolgd in stoelmassage, zwangerschapsmassage en massage op basis van dans.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik de waarde van deze manier van contact maken met mensen ontdekt. Als je met aandacht en vanuit interesse masseert kunnen er zulke mooie dingen ontstaan!

 

Eigen praktijk

In 2020 ben ik met heel veel enthousiasme gestart met mijn eigen praktijk: Van Eveline. Heel spannend en een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik heb mijn praktijk aan huis, wat zorgt voor een persoonlijke sfeer. Ik woon in Leidsche Rijn, net over de brug bij Oog in Al. Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste etage.

 

Graag heet ik je welkom in mijn praktijk!

 

Neem gerust contact op

 

 

 

 

 

 

 

massagepraktijk van eveline holistische massage van Eveline Leidsche Rijn Masseur